4Her auttoi mielialan vaihteluissa

Norjan Bodøsta kotoisin oleva Kari Raade (69) kertoo avoimesti, että vaihdevuodet olivat hänelle erityisen vaikeat. Ja myös hänen miehelleen.

”Kun mielialan vaihtelut tulivat, olin todella ällikällä lyöty”, Kari naurahtaa.

Tänä vuonna Kari täytti 69 vuotta. Hän on itse asiassa eläkeläinen, mutta työskentelee edelleen neljä-viisi päivää viikossa apulaishoitajana.

”Olen erittäin aktiivinen ihminen, treenaan 3-4 kertaa viikossa ja minulla on yleensä paljon energiaa ja hyvä mieliala”, Kari sanoo.

Mutta oli vuosia, jolloin tilanne oli hieman erilainen.

50 vuoden kriisi

Kun hän täytti 50 vuotta, vaihdevuodet alkoivat, ja Kari alkoi kokea suuria mielialan vaihteluita ja kuumia aaltoja.

”Tiedät varmaan kuinka vaikeaa on nukkua yöllä, kun nuo kuumat aallot tulevat. ”

Tämä ei ollut hyvä tilanne, ja sekä Kari että hänen miehensä alkoivat lukea aiheesta ja tutkia erilaisia luonnontuotteita.

”En ole kemikaalien ystävä, mutta uskon vahvasti ravintolisiin”, Kari sanoo. Ja vuosien varrella hän on kokeillut useita erilaisia lisäravinteita, joilla on erilainen vaikutus.

 ”Koin hyviä vaikutuksia useiden näiden lisäravinteiden kanssa, mutta monet niistä maksoivat omaisuuden.”

Hyvä uutinen

Joten kun Karin aviomies näki hyvän tarjouksen uudesta 4Her lisäravinteesta, innostui Kari kovasti kokeilemaan sitä.

”Ja se on ollut uskomattoman hyvä minulle. Jo kolmen viikon kuluttua olin täysin erilainen ihminen, ilman kuumia aaltoja ja paljon onnellisempi ja energisempi”, Kari säteilee.

Nyt hän on käyttänyt 4Heriä kolme kuukautta ja haluaa myös jatkaa niin. Kari on myös suositellut 4Heriä ystävälleen, joka kamppailee samojen asioiden kanssa.

”Se tuntuu todelliselta ihmetuotteelta, ja on puolet siitä hinnasta, jonka maksoin aiemmin”, Kari nauraa.

Ravintolisä hormonitasapainolle

Monille ihmisille, jotka kamppailevat samojen asioiden kanssa kuin Kari, voi olla apua ravintolisästä hormonaalista tasapainoa varten – ja 4her on kehitetty erityisesti naisten ainutlaatuisiin terveyshaasteisiin: esimerkiksi seksihaluun tai henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

4Her sisältää muun muassa Macaa, joka on hyvä kasviestrogeenin lähde ja auttaa ylläpitämään luonnollista seksuaalista aktiivisuutta ja energiaa, B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonaalista aktiivisuutta, tribulus terrestrista, joka auttaa ylläpitämään sukupuoliviettiä, ja panax-ginsengiä, joka auttaa tukemaan fyysistä ja henkistä suorituskykyä.

*4Her on ravintolisä, eikä se voi korvata lääkkeitä tai lievittää vaivoja sairauden sattuessa