Elisabeth: ”4Her auttoi parisuhdekriisissä”

Elisabeth on juuri täyttänyt viisikymmentä vuotta ja pyörittää ravintolaa Skånessa yhdessä miehensä kanssa. Hän on tottunut pitämään monta rautaa tulessa, mutta kun hän menetti sekä energiansa että seksihalunsa muutama vuosi sitten, parisuhdekriisi oli tosiasia.

”Olen aina ollut aktiivinen ihminen. Sen lisäksi, että teen paljon töitä ja harrastan jalkapalloa vapaa-ajallani, minulla on kotona kolme upeaa teini-ikäistä poikaa, joista huolehdin”, Elisabeth sanoo.

Seksihalut taka-alalla

Elisabeth on pyörittänyt ravintolaa yhdessä miehensä kanssa lähes 15 vuotta, eikä hänellä ole juurikaan aikaa levätä. Vahvan draivinsa ansiosta Elisabeth on aina halunnut tehdä paljon, mutta jokin aika sitten hän alkoi tuntea jatkuvaa väsymystä.

”Seksihalu meni ehdottomasti taka-alalle ja menimme kriisiin, samaan aikaan kun tunsin mielialani vaihtelevan eli nousevan ja laskevan”, Elisabeth sanoo.

Pusku oikeaan suuntaan

Yksi Elisabethin ystävistä kertoi, että hän oli siirtynyt vaihdevuosiin, mikä sai Elisabethin lukemaan lisää siitä, mitä kehossa silloin tapahtuu ja miltä silloin yleensä tuntuu.

”Ajattelin, että tämä on luultavasti vaihe, joka menee pian ohi, mutta sitten kokeilin 4Heria ja se on ehdottomasti antanut minulle vauhtia oikeaan suuntaan.”

Elisabeth on testannut 4Heria hieman yli kuusi kuukautta, ja hän huomasi vaikutuksen parin kuukauden kuluttua. Sen lisäksi, että mielialan vaihtelut ovat tasoittuneet, Elisabeth kokee, että hänellä on enemmän halua ja energiaa arkeen.

Elisabethilla on enemmän halua ja energiaa arjessa

Auttoi parisuhdetta pois kriisistä

”Olen saanut takaisin energiani ja haluni, mikä on auttanut suhdettani ulos kriisistä. Jos en olisi ottanut 4Heria, mielialani vaihtelut olisivat todennäköisesti olleet vielä pahempia.”

Lyhyesti sanottuna – arki tuntuu helpommalta.

– Seksihalu on myös palannut ja koen, että pystyn ajattelemaan selkeämmin.

Elisabeth on vinkannut monille 4Heristä.

– Olen suuri 4Herin puolestapuhuja ja suosittelen sitä kaikille mahdollisimman nopeasti. Mielestäni se on todella hyvä tapa tuntea parempaa tasapainoa elämässä.

Ravintolisä hormonitasapainolle

Monille, jotka kamppailevat samojen ongelmien kanssa kuin Elisabeth, voi olla apua hormonitasapainoa edistävän ravintolisän ottamisesta – ja 4Her on kehitetty erityisesti naisten ainutlaatuisiin terveyshaasteisiin: esimerkiksi seksihaluihin ja henkiseen ja fyysiseen terveyteen.

4Her sisältää muun muassa Macaa, joka auttaa ylläpitämään luonnollista seksuaalista aktiivisuutta ja energiaa, B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa, tribulus terrestrista, joka auttaa ylläpitämään seksihalua, sekä panax ginsengiä, joka auttaa tukemaan fyysistä ja henkistä suorituskykyä.

*4Her on ravintolisä, eikä se voi korvata lääkkeitä tai lievittää sairauden oireita.