Linda: Tunnen itseni viehättävämmäksi 4Herin kanssa

Synnytettyään viimeisen lapsensa 38-vuotiaana Linda tunsi kehonsa muuttuvan tavalla, joka oli hänelle uusi – ja vain parin vuoden kuluttua hän ei enää nauttinut peilikuvastaan ja olostaan.

Hän tunsi itsensä väsyneeksi ja koki painon nousevan helpommin, vaikka söi saman verran kuin ennenkin.

”Minussa tapahtui todella suuri muutos, kun täytin 40 vuotta”, sanoo Linda, joka työskentelee normaalisti vaativassa vuorotyössä lähihoitajana.

Ja terveydenhuollon työntekijänä hän epäili myös, että muutokset liittyivät siihen, että hänen hormonitasapainonsa olisi voinut muuttua. 

Vihasi tilannetta

”En enää tykännyt katsoa peiliin, eikä minulla ollut energiaa perheelleni”, Linda sanoo suoraan.

”Näytin vain hyvin väsyneeltä pienten lasten äidiltä.”

Linda huomasi tarvitsevansa apua – jotain, joka voisi antaa hänelle energiaa ja motivaatiota takaisin. Ja testattuaan useita tuotteita naisten terveydelle, ja tehtyään taustatutkimusta, hän valitsi lopulta 4Herin saadakseen energiansa takaisin.

2 kuukautta muutosta

”Otan nyt kaksi tablettia aamulla ja olen tehnyt sitä jo yli kaksi kuukautta”, kertoo Linda, joka sanoo huomanneensa vaikutuksen jo ensimmäisen viikon jälkeen.

Ja miltä sinusta tuntuu nyt?

”Olen energisempi ja mielialani on paljon parempi! Kehoni on tasapainossa, ja pystyn käsittelemään sekä työ- että perhe-elämää paljon paremmin ja ilman stressiä.”

”Nyt en ole enää pettynyt, kun katson peiliin, vaan tunnen itseni jälleen viehättäväksi”, hän naurahtaa.

Ravintolisä hormonitasapainoon

Monille, jotka kamppailevat saman asian kanssa kuin Linda, voi olla apua hormonaalista tasapainoa edistävän ravintolisän ottamisesta – ja 4Her on kehitetty erityisesti naisten ainutlaatuisiin terveyshaasteisiin: esimerkiksi energian puutteeseen ja henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

4Her sisältää muun muassa Macaa, joka on hyvä kasviestrogeenin lähde ja auttaa ylläpitämään luonnollista seksuaalista aktiivisuutta ja energiaa, B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonaalista aktiivisuutta, tribulus terrestrista, joka auttaa ylläpitämään sukupuoliviettiä, ja panax-ginsengiä, joka auttaa tukemaan fyysistä ja henkistä suorituskykyä.

*4Her on ravintolisä, eikä se voi korvata lääkkeitä tai lievittää vaivoja sairauden sattuessa.