Tietoa meistä

Tästä syystä hän kehitti 4Herin

4Herin tavoitteena on saada stoppi meihin negatiivisesti vaikuttavista hormonaalisista muutoksista ja vaiheista, kertoo 4Herin kehityksestä vastannut Mari Olsen Solem.

Naisilta naisille

– Naisilla on useita ainutlaatuisia terveyteen liittyviä haasteita. Ja olemme työskennelleet pitkään saadaksemme aikaan todella tehokkaan naisten tuotteen, Olsen Solem sanoo.

Esimerkiksi hedelmällisyyteen ja seksihaluun, energiaan, stressiin ja kehon hormonitasapainoon liittyvät haasteet ilmaantuvat usein iän myötä.

Mari Olsen Solem on vastannut 4Herin kehittämisestä

– Kehon hormonitasapaino muuttuu, ja tämä aiheuttaa monelle ongelmia.

Nykyään 4Her on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista naisten terveyteen liittyvistä luonnontuotteista.

4Her tarttuu haasteisiin, joiden ratkaisemisen suhteen olen itsekin intohimoinen, joten tuotteen kehitystä on ollut todella ilo seurata.

Vitamail

Muutamassa vuodessa Vitamailista on kasvanut yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista luontais- ja terveystuotteiden ja ravintolisien parissa. Kehitämme omia ainutlaatuisia, pohjoismaiseen elämään ja ilmastoon räätälöityjä ravintolisiä, jotka perustuvat tutkimuksiin, kokemuksiin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Siksi meillä on nyt yli 350 000 asiakasta Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa.

Näin kehitämme tuotteitamme:

Laatua, innovaatioita ja turvallisuutta!

  1. Tutkimukseen perustuen: Yhdistämme luonnolliset ainesosat vaikuttaviin aktiivisiin aineisiin, jotka ovat osoittaneet tuloksia monenlaisissa tutkimuksissa, ja kokoamme ne innovatiivisilla tavoilla. Tutkimus on kaiken toimintamme perusta.
  2. Korkealaatuiset raaka-aineet: Ainoastaan puhtaimmista lähteistä hankitut luonnolliset raaka-aineet. Asetamme erittäin korkeat vaatimukset tuoreudelle ja kestävälle tuotannolle. Kaikki käyttämämme raaka-aineet on varustettu erikseen tarkastettavalla analyysitodistuksella.
  3. Turvallinen ja luonnollinen tuotanto: Kaikki ravintolisämme valmistetaan Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) ja Pohjoismaisten elintarviketurvallisuusviranomaisten ohjeiden sekä hyvän tuotantokäytännön (GMP) mukaisesti.
  4. Ylimääräinen laadunvarmistus: Kaikki valmistetut tuotteet lähetetään Eurofinsille (yksi maailman johtavista analyysiyrityksistä) laadunvalvontaa varten.

Tuoreena suoraan postilaatikkoon toimitettuna!

Tuoreus on välttämätöntä ravintolisien ja niiden vaikutusten suhteen. Tuotteidemme laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne lähetetään siksi suoraan kotiisi. Tuotteemme eivät jää kaupan hyllyille ja menetä näin tehojaan.

Saat säännöllisesti uuden lähetyksen tuoreita ravintolisiä suoraan kotiin toimitettuna – näin tuote ei koskaan lopu kesken eikä sinun tarvitse aina erikseen tilata lisää. 

Tavoitteenamme on aina tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua. Ehkä siksi Vitamail on voittanut ”Parhaaksi testattu-Best in Test” -asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa – viimeksi verkkokauppakategoriassa vuonna 2020.

Haluatko tehdä muutoksia tilaukseesi?

Voit tehdä helposti muutoksia tilauksiin ja laskuihin asiakasportaalissa.

Kirjaudu asiakasportaaliin

Muita kysymyksiä?

Mietitkö jotain muuta? Tuotekysymykset? Risut ja ruusut?

Mene asiakaspalveluun