TIETOA MEISTÄ

Tästä syystä Mari kehitti 4Herin

4Herin tavoitteena on pysäyttää meihin negatiivisesti vaikuttavat hormonaaliset muutokset, kertoo 4Herin kehityksestä vastannut Mari Olsen Solem.

Naisilta naisille

Naisilla on useita ainutlaatuisia terveyteen liittyviä haasteita. Olemme työskennelleet pitkään saadaksemme aikaan tehokkaita juuri naisille suunnattuja tuotteita, Olsen Solem sanoo.

Esimerkiksi hedelmällisyyteen ja libidoon, energiaan, stressiin ja kehon hormonitasapainoon liittyvät haasteet ilmaantuvat usein iän myötä.

Mari Olsen Solem on vastannut 4Herin kehittämisestä

– Kehon hormonitasapaino muuttuu ja tämä aiheuttaa monelle ongelmia.

Nykyään 4Her on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista naisten terveyteen liittyvistä ravintolisäsarjoista

4Her tarttuu haasteisiin, joiden ratkaisemisen suhteen olen itsekin intohimoinen, joten tuotteen kehitystä on ollut todella ilo seurata.

Vitamail

Muutamassa vuodessa Vitamailista on kasvanut yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista luontais- ja terveystuotteiden ja ravintolisien parissa. Kehitämme omia ainutlaatuisia, pohjoismaiseen elämään ja ilmastoon räätälöityjä ravintolisiä, jotka perustuvat tutkimuksiin, kokemuksiin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Siksi meillä on nyt yli 350 000 asiakasta Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Näin kehitämme tuotteitamme:

Laatua, innovaatioita ja turvallisuutta!

  1. Tutkimukseen perustuen: Yhdistämme luonnolliset ainesosat vaikuttaviin aktiivisiin aineisiin, jotka ovat osoittaneet tuloksia monenlaisissa tutkimuksissa, ja kokoamme ne innovatiivisilla tavoilla. Tutkimus on kaiken toimintamme perusta.
  2. Korkealaatuiset raaka-aineet: Ainoastaan puhtaimmista lähteistä hankitut luonnolliset raaka-aineet. Asetamme erittäin korkeat vaatimukset tuoreudelle ja kestävälle tuotannolle. Kaikki käyttämämme raaka-aineet on varustettu erikseen tarkastettavalla analyysitodistuksella.
  3. Turvallinen ja luonnollinen tuotanto: Kaikki ravintolisämme valmistetaan Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) ja Pohjoismaisten elintarviketurvallisuusviranomaisten ohjeiden sekä hyvän tuotantokäytännön (GMP) mukaisesti.
  4. Ylimääräinen laadunvarmistus: Kaikki valmistetut tuotteet lähetetään Eurofinsille (yksi maailman johtavista analyysiyrityksistä) laadunvalvontaa varten.

Saat säännöllisesti uuden lähetyksen tuoreita ravintolisiä suoraan kotiin toimitettuna – näin tuote ei koskaan lopu kesken eikä sinun tarvitse aina erikseen tilata lisää. 

Tavoitteenamme on aina tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua. Vitamail on voittanut ”Parhaaksi testattu-Best in Test” -asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa – viimeksi verkkokauppakategoriassa vuonna 2020.

Haluatko tehdä muutoksia tilaukseesi?

Voit tehdä helposti muutoksia tilauksiin ja laskuihin asiakasportaalissa.

Kirjaudu asiakasportaaliin

Muita kysymyksiä?

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin.

Siirry asiakaspalveluun