Tietoa meistä

Tästä syystä kehitimme 4Herin

Naiset kokevat elämänsä aikana monia ainutlaatuisia haasteita, jotka liittyvät erityisesti hedelmällisyyteen, vähentyneeseen seksihaluun sekä henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Iän myötä kehon hormonitasapaino muuttuu, ja tämä luo haasteita monille meistä.

Mutta luonnon puolelta katsottuna on onneksi olemassa useita aktiivisia ainesosia, joilla on positiivinen vaikutus luonnollisen seksuaalisen aktiivisuuden ja energian ylläpitämiseen ja säätelyyn – eikä vähiten kehon hormonaalisen toiminnan säätelyyn.

Siksi ravitsemusasiantuntijamme kehittivät naisten ainutlaatuisiin terveyshaasteisiin päivittäisen ravintolisän, joka perustuu neljään tehokkaaseen vaikuttavaan ainesosaan: Macaan, joka on hyvä kasviestrogeenin lähde ja auttaa ylläpitämään luonnollista seksuaalista aktiivisuutta ja energiaa, B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonaalista toimintaa, Tribulus terrestrista, joka auttaa ylläpitämään seksihalua ja panax ginsengiä, joka auttaa tukemaan fyysistä ja henkistä suorituskykyä.

Näin kaiken ikäiset naiset voivat pitää kehonsa ja terveytensä tasapainossa koko elämänsä ajan.

Vitamail

Muutamassa vuodessa Vitamailista on kasvanut yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista luontais- ja terveystuotteiden ja ravintolisien parissa. Kehitämme omia ainutlaatuisia, pohjoismaiseen elämään ja ilmastoon räätälöityjä ravintolisiä, jotka perustuvat tutkimuksiin, kokemuksiin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Siksi meillä on nyt yli 250 000 asiakasta Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa.

Näin kehitämme tuotteitamme:

Laatua, innovaatioita ja turvallisuutta!

  1. Tutkimukseen perustuen: Yhdistämme luonnolliset ainesosat vaikuttaviin aktiivisiin aineisiin, jotka ovat osoittaneet tuloksia monenlaisissa tutkimuksissa, ja kokoamme ne innovatiivisilla tavoilla. Tutkimus on kaiken toimintamme perusta.
  2. Korkealaatuiset raaka-aineet: Ainoastaan puhtaimmista lähteistä hankitut luonnolliset raaka-aineet. Asetamme erittäin korkeat vaatimukset tuoreudelle ja kestävälle tuotannolle. Kaikki käyttämämme raaka-aineet on varustettu erikseen tarkastettavalla analyysitodistuksella.
  3. Turvallinen ja luonnollinen tuotanto: Kaikki ravintolisämme valmistetaan Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) ja Pohjoismaisten elintarviketurvallisuusviranomaisten ohjeiden sekä hyvän tuotantokäytännön (GMP) mukaisesti.
  4. Ylimääräinen laadunvarmistus: Kaikki valmistetut tuotteet lähetetään Eurofinsille (yksi maailman johtavista analyysiyrityksistä) laadunvalvontaa varten.

Tuoreena suoraan postilaatikkoon toimitettuna!

Tuoreus on välttämätöntä ravintolisien ja niiden vaikutusten suhteen. Tuotteidemme laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne lähetetään siksi suoraan kotiisi. Tuotteemme eivät koskaan seiso kaupan hyllyillä ja menetä näin tehojaan

Saat säännöllisesti uuden lähetyksen tuoreita ravintolisiä suoraan kotiin toimitettuna – näin tuote ei koskaan lopu eikä sinun tarvitse aina erikseen tilata lisää. 

Siksi Vitamail on voittanut ”Parhaaksi testattu-Best in Test” -asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa – viimeksi verkkokauppakategoriassa vuonna 2020.

Haluatko tehdä muutoksia tilaukseesi?

Voit tehdä helposti muutoksia tilauksiin ja laskuihin asiakasportaalissa.

Kirjaudu asiakasportaaliin

Muita kysymyksiä?

Mietitkö jotain muuta? Tuotekysymykset? Risut ja ruusut?

Ota yhteyttä Facebookin kautta

Puhelin & s-posti

Puhelin: 
0931544888
(ma – pe klo 10-16)
S-posti: 
asiakaspalvelu@vitamail.fi