Monivitamiini naisille: Matka hormonitasapainoon alkaa nyt

Hormonit estrogeeni ja progesteroni toimivat hieman kuin yin ja yang kehossasi. Kuitenkin, kun keho on epätasapainossa, saatat kokea väsymystä, ärtyneisyyttä ja mielialan vaihteluita. Monet ihmiset kokevat myös hiustenlähtöä. 4Her tuote on kehitetty erityisesti naisille, jotka haluavat tasapainoisen kehon.

Useimmille naisille kehonhuolto on enemmän kuin eksklusiivisia kampaamotuotteita, ryppyjä estäviä voiteita ja meikkiä nuoremmalta näyttämiseen. Haluamme myös tuntea olomme nuoremmaksi.

Ja tämän äärimmäisen kehoon satsaamisen keskellä on helppo unohtaa tärkein asia: Nimittäin antaa kehollesi hyvää huolenpitoa sisältäpäin. Sinun ei nimittäin tarvitse välttää kaikkea:

Olet mitä syöt.

Jos et ole varma, syötkö tarpeeksi terveellisesti ja monipuolisesti, monivitamiinin valitseminen voi olla juuri sitä, mitä kehosi tarvitsee.

4Her on ravintolisä, joka sisältää huikeat 4 ravintoainetta monivitamiinien lisäksi ja se on kehitetty erityisesti naisille, jotka haluavat ylläpitää hyvää terveyttä, halua ja energiaa.

Väsymyksestä energiseen oloon

Kun keho ei nauti terveen ja hyvinvoivan kehon tärkeimpiä rakennuspalikoita, on helppo tuntea sekä väsymystä että uupumusta.

4Her sisältää huikeat 8 B-vitamiinia, ja B2 ja B3 auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi tämä monivitamiini sisältää magnesiumia (75 mg) ja rautaa (14 mg), jotka auttavat myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Rauta ja jodi (150 μg) ovat tärkeitä myös normaalin kognitiivisen toiminnan kannalta.

Jos olet kyllästynyt kaipaamaan lisää energiaa, 4Her voi olla tärkeä apuväline, jotta saat kehosi takaisin raiteilleen.

Hyvinvoivalle iholle ja hiuksille

Hiukset ja iho vaativat myös päivittäistä hoitoa, eikä vähiten nyt talvikuukausina. Tärkeä vitamiini hiuksille on biotiini (B7), joka auttaa ylläpitämään normaalia ihoa ja hiuksia.

Jos et saa tarpeeksi biotiinia, voit huomata sen hiuksissasi.

Varmista, että saat tarpeeksi tätä vitamiinia. 4Her sisältää 200 μg biotiinia (B7), ja sen avulla annat hiuksillesi tärkeimmän asian terveen hiusten kasvun ja terveen ihon kannalta.

Enemmän halua

Monet naiset kokevat erityisesti vaihdevuosien aikana muutoksia sukupuolihormoneissa, joita ovat estrogeeni, progesteroni ja testosteroni. Nämä muutokset voivat vaikuttaa suuresti seksuaaliseen haluun.

Damiana (Turnera diffusa) on luonnollinen afrodisiakki, jota on käytetty vuosisatojen ajan seksuaalisen halun ja nautinnon lisäämiseksi. Sitä käyttivät alun perin muinaiset atsteekit ja mayat. 4Her Sisältää 100 mg damianaa:

  • Voi edistää hyvää seksuaalista halua
  • Voi auttaa palauttamaan fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin

Toinen afrodisiakki eli ns. lemmenrohto on tiikeripähkinä (tribulus terrestris), jota on käytetty vuosisatojen ajan. Kasvi voi auttaa edistämään seksuaalista halua ja sillä voi olla jopa rauhoittava vaikutus hermostoon.

Lisäksi 4Her sisältää macan, eräänlaisen superfoodin, josta on tullut erityisen suosittu viime vuosina. Kasvia on käytetty Perussa yli 2000 vuotta, ja sen tiedetään lisäävän elinvoimaa:

  • Voi auttaa ylläpitämään luonnollista seksuaalista aktiivisuutta ja energiaa
  • Afrodisiakkina se voi auttaa stimuloimaan seksuaalista halua
  • Voi auttaa stimuloimaan hedelmällisyyttä, ja sillä voi olla myönteinen vaikutus hedelmällisyyteen
  • Voi auttaa vahvistamaan luuston terveyttä vaihdevuosien aikana

Kaikille naisille

4Her on ainutlaatuinen monivitamiini naisille, joka elinvoiman edistämisen lisäksi voi myös torjua väsymystä, koska se sisältää 100 mg ginsengiä. Ginseng ylläpitää hyvää kognitiivista suorituskykyä, muistia ja normaalia verenkiertoa. 4Her varmistaa siten, että saat kaikki nämä tärkeät vitamiinit naisten terveydelle. 2 tablettia päivässä on helppo tapa ylläpitää kehon hyvää tasapainoa.